Kompletteringar, önskemål och eventuella ändringar

För sökande till akademiens nationella stipendier. Detta formulär ifylles endast om du behöver göra ändringar eller tillföra något till din ansökan. Kan också användas för att meddela eventuell repertoar till Solistprisfinalen 2024. Dessa uppgifter kan också sändas via mejl till: ansokan@musikaliskaakademien.se.

Kompletteringar kan göras fram till den 1 september.

Kontaktuppgifter * (obligatorisk)
Fyll i de uppgifter som gäller vid provtillfället.
KontaktuppgifterFyll i även om du inte är registrerad vid någon högskola.
Instrument/kategori * (obligatorisk)
Fyll i vilket instrument eller vilken kategori du angav i din ansökan.
Instrument/kategoriFyll i tonsättare, verknamn, verkets längd i min. Om du planerar att spela mer än ett verk fyller du i samtliga.


Fyll i när under provdagen/dagarna du helst vill provspela (med tanke på t.ex. resor och ackompanjatör mm.). Vi försöker att hjälpa till men vi kan inte garantera att du får den tid du har önskat.

Fyll i ackompanjatörens för-, efternamn och telefonnummer om du har anlitat någon för ditt prov. (För att underlätta schemaläggning.)

OBS! Om du har blivit uppmanad att komplettera med studieintyg ska du skicka dessa som pdf-filer i ett mejl till ansokan@musikaliskaakademien.se senast den 1 september.
Medgivande om lagring av personuppgifter * (obligatorisk)
Medgivande om lagring av personuppgifter

Lagring av personuppgifter

Kungl. Musikaliska Akademien är mån om att skydda dina personuppgifter. Vi har en integritetspolicy som förklarar hur vi använder din personliga information. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Det är viktigt att du tar del av och förstår integritetspolicyn och känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

UPPGIFTER RELATERADE TILL STIPENDIEANSÖKNINGAR:

Register över stipendiater och personer som söker stipendier och bidrag från akademien.

Varför? För att kunna hantera ansökningar.

Vilka uppgifter? Namn, adress, telefonnummer, mejl, nationalitet, födelseår och datum samt i vissa fall ljudinspelningar.

Laglig grund: Samtycke

LÄS HELA INTEGRITETSPOLICYN HÄR Öppnas i nytt fönster.